skip to Main Content
60 70 20 16 shop@icoverlicious.dk Konto

Handelsbetingelser for iCoverlicious

iCoverlicious drives af Furesø Data ApS. iCoverlicious repræsenterer her på domænet iCoverlicious.dk den juridiske enhed Furesø Data ApS.
Her kan du læse om gældende vilkår og betingelser når du handler hos iCoverlicious. Er du i tvivl om noget kan du se vores FAQs eller skrive til os.

Fortrydelsesret & Returnering

Hos iCoverlicious giver vi 14-dages returret ved køb af varer fra vores webshop.
Dette kræver at varen er returneret i UBRUDT emballage og i samme stand, som ved modtagelsen.
De 14 dages returret gælder fra den dag du modtager varen.
Fragt ved returnering af fejlkøb betales af køberen.

Beskadiget eller bortkomne vare

Du bedes kontakte os inden returnering af varen. Dette sker via elektronisk henvendelse til vores kundeservice på shop@icoverlicious.dk
Hvis varen beskadiges eller bortkommer under levering, bedes du venligst tage kontakt til vores kundeservice – der vil her efter være mulighed for at få tilsendt en ny vare. Fragt ved returnering af beskadiget eller bortkomne vare betales af iCoverlicious.

Reklamation

iCoverlicious giver, som oplyst i købeloven, 24 måneders reklamationsret efter modtagelsesdato. Reklamationsretten giver dig mulighed for at få varen repareret, ombyttet, afslag i pris eller hele købssummen tilbagebetalt, afhængig af situationen. Reklamationsretten dækker dog ikke, hvis skaden er selvforskyldt eller skyldes slidtage. Alle udgifter kunden måtte have til returnering af den defekte vare, afholdes af køberen.

Fragt & Levering

Varer vil blive leveret inden for 1-3 hverdage. iCoverlicious benytter Post Danmark til alle forsendelser. Fragt og forsendelsesomkostninger afholdes af køberen, med mindre andet er oplyst. Du kan følge din ordre på siden min konto ved at indtaste den e-mail adresse som du brugte ved bestilling samt det ordre nummer som er oplyst i den e-mail du har modtaget fra os umiddelbart efter at bestillingen er gennemført.

Odrerinfo & Fakturering

Du kan se dine køb ved at logge ind på siden min konto her på iCoverlicious.dk. Faktura sendes til din e-mail når varen er afsendt. Du kan også downloade din faktura på siden min konto.

Betaling

Betaling sker først når varen afsendes fra vores lager. Bemærk at pengene i nogle tilfælde vil stå som reserveret på din konto ind til de hæves.

Generelt

Alle priser på siden er angivet inkl. moms. iCoverlicious forbeholder sig ret til at opdatere og ændre de vilkår og betingelser som er gældende på iCoverlicious. Alle fragt og forsendelsesomkostninger afholdes af køberen med mindre andet er aftalt. Alle aftaler indgåes på dansk og i henhold til dansk lovgivning.
Det tages forbehold for varer i restordre. Ved varer i restordre fremgår det ved den enkelte vare, at varen er i restordre. Levering af varer i restordre tager typisk 1-3 uger.
Der tages forbehold for prisfejl, trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

Back To Top